Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Fabrica Iepurasilor va avea loc si in 2013

Fabrica Iepurasilor la Hotel Caro Bucuresti

Fabrica Iepurasilor va avea loc si in 2013

Programul Fabricii Iepuraşilor 2013 este:

– 01 Aprilie – 05 Aprilie 2013 – Saptamana ALTFEL
– program de la 09:00 – 13:00

– 20 Aprilie – 04 Mai 2013
– program luni – vineri 17:00 – 21:00
– program weekend 09:00 – 18:00

In zilele de 1, 2 si 3 Mai atelierele de manufactura si atractiile vor fi deschise incepand cu ora 13:00 pana la ora 21:00!

Atelierele Fabricii Iepurasilor editia 2013 vor fi impartite astfel:

Intrebari frecvente

Daca ai intrebari sau nelamuriri referitoare la atelierele Fabricii Iepurasilor te rugam sa verifici si rubrica de intrebari frecvente pentru a vedea raspunsurile noastre.

Rezervari

Rezervarile sunt necesare doar pentru grupuri (mai mult de 10 copii) si se pot face aici. Pentru individuali nu este nevoie de rezervare.

Preturi Ateliere

Moneda de lucru în Fabrica Iepuraşilor va fi Iepuronul, care va asigura accesul la jocuri şi activităţi, precum şi achiziţionarea a diferite produse, în incinta fabricii. Rata de schimb este de 1 Iepuron pentru 5lei.

21 Responses to Fabrica Iepurasilor va avea loc si in 2013

 1. Istrate Angela

  Care este numarul limita pentru grupuri?
  Cu cat timp inainte se face rezervarea?
  Multumesc

  • Alex

   – Limita minima este de 10 persoane, fara un numar limita maxim. In general grupurile cele mai mari au fost de 60 – 80 copii si cel mai probabil si acum va fi la fel.
   – Rezervarea o puteti face oricand incepand de acum. Evident, rezervarile vor fi confirmate si onorate in limita disponibilitatii.

 2. Cristina

  Care este varsta minima a copiilor care pot participa la ateliere?

  • Alex

   Toate atelierele sunt destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre patru si 12 ani.

   In afara de atelierele propriu-zise, exista si alte atractii precum escalada, calarie si teoretic vom organiza si maraton ciclistic.

 3. raluca

  care sunt preturile per inividual pt ateliere?

  • Alex

   Sunt ateliere unde accesul este gratuit, precum Educatie Rutiera, Pompieri, SMURD…
   Accesul in alte ateliere este contra-cost si variaza intre trei si patru IepuRONI (un IepuRON costa cinci lei); de exemplu accesul la Brutarie costa patru IepuRONI, la Olarit costa trei Iepuroni.

 4. Emma

  Poate participa si fetita mea de 3 ani jumatate?Multumesc.

  • Alex

   Sigur, va asteptam cu drag. Trebuie sa mentionez ca sunt sanse sa gaseasca bucurie numai la unele ateliere / atractii. Varsta recomandata este peste patru ani; oricum, diferenta de varsta nu este foarte mare.

   Va asteptam.

 5. MARIANA PETRE

  pentru BOJAN MARIA ALEXANDRA – 8 ani.
  pentru inscriere 20 aprilie – 4 mai.
  astept raspuns.

  Multumesc.

  • Alex

   Va multumim pentru interes si va asteptam cu drag la ‚Fabrica Iepurasilor’. Atelierele sunt sustinute simultan si continuu pe toata durata ‚Fabricii’. Fiecare atelier dureaza 20-30 min si permite accesul simultan pentru 8-10 copii.

   Nu este necesara rezervare pentru individuali.

 6. Pingback: Maratonul Iepurașilor: Concurs pentru micii bicicliști - Biciclistul

 7. anca

  nu am gasit informatii legate de pretul pentru escalada la panou. ma puteti ajuta?

  • Alex

   Se pare ca este eroarea noastra si ne cerem scuze. La panoul de escalada au acces si copii si adultii pentru doi IepuRONI.

   Va multumim pentru interes si vom include aceasta informatie in descrierea atractiei.

 8. Manuela

  Buna ziua, pe unde se face accesul in aceasta locatie si unde se poate parca masina, exista parcare in incinta? (este prima oara cand venim…)

  • Alex

   Buna ziua,

   Accesul se face din Str. Barbu Vacarescu 164 A. Va asteptam la hotel CARO la receptie si de acolo sunt indicatoare.
   MAsina se poate parca in curtea hotelului, este parcare foarte mare. In parcare se poate intra din Str. Barbu Vacarescu 164A si din Str. Fabrica de Glucoza.

 9. Oana

  Fetita mea are 3 ani si 3 luni. Este activa si intelege tot. Ne primiti la ateliere si, daca da, sunt ele programate la o anumita ora sau se desfasoara in functie de solicitari.
  Multumesc.

  • Alex

   La varsta de trei ani deja poate sa participe la majoritatea atelierelor. Atelierele se desfasoara simultan si continuu pe toata durata ‘Fabricii’. Va asteptam, rezervarile se fac numai pentru grupuri.

 10. Ruxandra

  Buna ziua!
  Am un baietel de 2 ani si 1 luna, foarte dezghetat si care adora pompierii si masinile de politie, pompieri si mai ales elicopterul SMURD de cate ori il vede pe cer… Il putem aduce pentru ateliere deja la dvoastra? sunt anumite ore la care poate vedea politisti si pompieri? :-)

  • Alex

   Buna seara,

   Sunteti bineveniti la orice ora din programul ‘Fabricii Iepurasilor’. In timpul programului poate vedea la orice ora Politisti, Pompieri si personal medical de la SMURD.

 11. Raluca Munteanu

  Buna ziua

  Baietelul meu are un an si 8 luni si am vrea sa il aducem la atelierul „Odiseea muzicala” si, eventual, la „Bobolina” (mai mult pentru partea de spectacol)

  Ne primiti?

  Multumesc

  • Alex

   Ne bucura interesul dumneavoastra si va asteptam. Va recomand sa veniti sa vedeti despre ce este vorba inainte sa mearga baiatul dumneavoastra la orice activitate. Tinand cont de varsta, nu cred ca o sa se bucure de niciun atelier. Accesul este permis tuturor, este un eveniment public, numai ca la un an si opt luni este prea devreme pentru participare, fiecare atelier implica activ copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 

 
 
previous next