Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Red Goblin

joc-dixit

Red Goblin

Story Cubes

Un joc de imaginatie foarte distractiv, in care ai cuburi micute pe care sunt ilustrate (pe fiecare latura a fiecarui cub) fie obiecte, fie actiuni, fie elemente de calatorie. Copii arunca cu aceste cuburi pe masa de joc si fac apoi o poveste cu imaginile care au picat.
Program: Sambata 20 aprilie ora 11, Duminica 21 aprilie ora 16, Vineri 26 aprilie ora 19, Sambata 27 aprilie ora 14, Duminica 28 aprilie ora 10, Sambata 4 mai ora 15

Dobble

Dezvoltand atentia, acest joc presupune carti pe care sunt desenate diverse simboluri. Intre 2 carti exista intotdeauna un simbol comun, iar cel care numeste primul simbolul comun dintre cartea din dreptul lui si cartea de pe mijlocul mesei poate lua cartea respectiva, scopul fiind sa aduni cat mai multe carti.
Program: Sambata 20 aprilie ora 9, Duminica 21 aprilie ora 14, Vineri 26 aprilie ora 17, Sambata 27 aprilie ora 11, Vineri 3 mai ora 18

Top-A-Top

Acest joc dezvolta viteza de reactie a copiilor. Sunt cartonase pe care exista cate o imagine, si in functie de aceasta, trebuie sa ai o anumita reactie: fie sa bati din palme, fie sa spui cuvantul “catel”, fie sa te strambi intr-un mod amuzant. Fiecare din cele 3 tipuri de cartonas e in mai multe exemplare, si pe masura ce apare in joc, trebuie sa fii primul care are reactia corespunzatoare.
Program: Sambata 20 aprilie ora 14, Duminica 21 aprilie ora 17, Sambata 27 aprilie ora 16, Sambata 4 mai ora 12

Dixit

Acest joc de imaginatie si intuitie poate fi adaptat in functie de varsta copiilor care joaca. Indiferent de situatie, exista carti cu imagini artistice care sunt impartite copiilor iar acestia vor avea pe rand rolul de “Povestitor”.

Daca sunt copii mai mici de 7 ani: Povestitorul va alege o carte din mana lui, o va pastra secreta, o va descrie celorlalti copii si apoi o va amesteca impreuna cu altele, scopul fiind ca ceilalti sa reuseasca sa o ghiceasca.

Daca sunt copii mai mari de 7 ani: Povestitorul va alege o carte din mana lui, o va pune pe masa de joc cu fata in jos, va oferi celorlalti un indiciu desprea ea, ceilalti vor da si ei cate o carte din mana lor care se potriveste cu indiciul primit si o vor pune pe masa de joc cu fata in jos. Povestitorul amesteca apoi aceste carti fara sa se vada fiecare ce a pus si le afiseaza pe masa, in dreptul unor numere. Toti mai putin povestitorul voteaza simultan si in secret care cred ei ca a fost cartea povestitorului si obtin puncte atat daca o ghicesc, cat si daca li se voteaza cartea pe care au pus-o pornind de la indiciul povestitorului.
Program: Duminica 21 aprilie ora 12, Duminica 28 aprilie ora 9, Vineri 3 mai ora 17

Bonbons

Dezvoltand memoria copiilor, acest joc presupune doua tipuri de cartonase (patrate si rotunde) care au desenata pe ele cate o bomboana. Bomboanele sunt de mai multe feluri iar aceeasi imagine se poate regasi pe ambele tipuri de cartonase. Copiii primesc la inceput cateva cartonase rotunde pe care le tin cu fata in sus in dreptul lor, iar pe mijlocul mesei se vor aseza cartonasele patrate cu fata in jos. Cand le vine randul, copiii intorc un cartonas patrat si: daca are ilustrata o bomboana ca cea de pe unul din cartonasele rotunde din dreptul lor, vor scapa de respectivul cartonas pe care il aveau in fata (scopul fiind sa fii primul care ramane fara cartonase); daca imaginea nu se va regasi pe cartonasele din dreptul lor, o vor lasa acolo intoarsa cu fata in jos iar ceilalti copii care ar putea sa o foloseasca trebuie sa tina minte unde o pot gasi.
Program: Sambata 20 aprilie ora 10, Duminica 21 aprilie ora 15, Vineri 26 aprilie ora 18, Sambata 27 aprilie ora 12, Duminica 28 aprilie ora 17, Sambata 4 mai ora 11

A la Carte

Fiecare copil este un bucatar si va avea in dreptul lui un mic aragaz de carton cu “foc” reglabil si o mini tigaie. Pe mijlocul mesei vor fi niste cartonase cu mancaruri si retele lor, iar alaturi cate un recipient pentru fiecare tip de ingrediente (pietricele colorate). Copiii isi vor alege o reteta si scopul e sa urmeze instructiunile de pe ea: ingredientele necesare si temperatura la care se gatesc.
Pusul ingredientelor in tigaie antreneaza dexteritatea iar pentru reglarea focului se arunca cu un zar special.
Program: Sambata 20 aprilie ora 15, Sambata 27 aprilie ora 17, Duminica 28 aprilie ora 14, Vineri 3 mai ora 20

Carcassonne

Acesta e un joc pentru copii de minim 8 ani in care sunt cartonase ce formeaza harta pe parcursul jocului (respectand principiile de la puzzle). Pe cartonase sunt diverse elemente iar fiecare copil va primi pioni de o anumita culoare cu care va marca aceste elemente deoarece din construirea lor va reusi sa obtina puncte. Carcassonne iti dezvolta gandirea strategica si e unul dintre cele mai apreciate jocuri din toata lumea.
Program: Duminica 21 aprilie ora 9, Sambata 27 aprilie ora 10, Sambata 4 mai ora 16

Domino Junior

Un joc simpatic, cu placute pe care copiii trebuie sa le pozitioneze una langa cealalta astfel incat sa se atinga 2 simboluri identice de pe ele. E un joc foarte simplu de inteles dar care dezvolta gandirea in spatiu.
Program: Sambata 20 aprilie ora 12, Vineri 26 aprilie ora 20, Sambata 27 aprilie ora 9, Duminica 28 aprilie ora 15, Sambata 4 mai ora 10

Water Lily

Acest joc dezvolta memoria si rabdarea copiilor. Fiecare are cateva broscute de o anumita culoare cu care trebuie sa “sara in lac” intr-un moment cat mai potrivit. Daca sari prea devreme primesti foarte putine puncte iar daca sari prea tarziu risti sa nu iei nimic. Copiii vor urmari astfel sa sara in fiecare “gura” a lacului intr-un moment cat mai convenabil pentru ei.
Program: Sambata 20 aprilie ora 16, Duminica 28 aprilie ora 12, Sambata 4 mai ora 9

Gainusa Buclucasa

Dezvoltand memoria copiilor, acest joc presupune doua tipuri de cartonase (ovale si octogonale) care au desenate pe ele diverse simboluri. Simbolurile sunt de mai multe feluri iar aceeasi imagine se poate regasi pe ambele tipuri de cartonase. Cartonasele ovale se pun cu fata in sus sub forma de cerc, iar cele octogonale se pun cu fata in jos in mijlocul cercului proaspat format. Fiecare copil primeste o gainusa de lemn care are infipta in ea o pana, iar scopul e sa iti jumulesti toti adversarii de pene. Pentru a castiga, copiii trebuie sa tina minte ce simboluri sunt pe cartonasele octogonale care vor fi intoarse doar din cand in cand pe parcursul jocului.
Program: Duminica 21 aprilie ora 11, Duminica 28 aprilie ora 11, Sambata 4 mai ora 17

PitchCar Mini

Acesta e un joculet de dexteritate foarte antrenant, in care este format un traseu pentru masini si trebuie sa fii primul care il finalizeaza. Ai la dispozitie o masina sub forma de nasturas pe care o deplasezi pe pista cu bobarnacul (lovituri cu degetul). Trebuie sa fii atent pentru ca in unele zone e pericol sa iesi cu masina de pe drum, asa ca iti dezvolta perspicacitatea si gandirea in spatiu.
Program: Sambata 20 aprilie ora 17, Duminica 28 aprilie ora 16, Sambata 4 mai ora 14

Turnul Instabil

Turnul Instabil e un joc de atentie si dexteritate, care se invata in cateva secunde. La inceput formezi un turn din niste piese de lemn, iar atunci cand iti vine randul trebuie sa extragi o piesa din turn si sa o asezi deasupra structurii. Astfel, aceasta din urma devine din ce in ce mai instabila, iar scopul e sa nu se darame turnul atunci cand e randul tau.
Program: Duminica 21 aprilie ora 10, Sambata 27 aprilie ora 15, Vineri 3 mai ora 19,

Water LilyWater Lily CopertaTurnul InstabilTurnul Instabil CopertaTop-A-TopTop-A-Top CopertaStory Cubes CopertaPitchcar MiniPitchCar Mini CopertaGainusa BuclucasaGainusa Buclucasa CopertaDomino Jr. CopertaDobbleDobble CopertaDixitDixit CopertaCarcassonneCarcassonne CopertaBonbons CopertaBonbonFotografii Red Goblin
 

 
 
previous next