Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Maratonul Iepurasilor

Maratonul Iepurașilor

Maratonul Iepurașilor este un concurs de biciclete pentru copii care a avut loc sâmbătă, în data de 27 aprilie, în incinta complexului hotelier Caro din Bucuresti.

Maratonul Iepurașilor este powered by Prima Evadare în parteneriat cu Asociația Biciclistul.ro. Este un concurs pe un traseu cu grad mic de dificultate, care are ca scop promovarea sportului în rândul copiilor și stimularea spiritului competițional.

Maratonul-Iepurasilor-prin-curtea-hotelului-Caro-bucla
Maratonul Iepurasilor prin curtea complexului hotelier Caro – Bucla

Detaliile concursului

Maratonul Iepurașilor este un concurs de biciclete destinat copiilor cu vârsta între cinci și 12 ani. Categoriile de vâstă sunt:

  • 5-6 ani
  • 7-8 ani
  • 9-10 ani
  • 11-12 ani

Traseul pe care se va desfășura concursul are aproximativ 1,2 km și este gândit de către reprezentanții Prima Evadare, cel mai popular concurs de cross country din România.

Prima categorie de bicicliști juniori (5-6 ani) va parcurge o singură dată traseul, celelalte categorii vor pedala două ture (2,4 km).

Fără roți ajutătoare. Traseul va avea o urcare care va urca pulsul micuților spre culmile gloriei, total practicabilă, pentru că am testat-o cu mai mulți copii, de diverse vârste. Trebuie să știți, însă, că în concurs nu vor fi acceptați decât bicicliști care nu se folosesc de roți ajutătoare.

Diplome și medalii. Toți copiii vor primi diplomă de participare și medalii, special create pentru acest concurs. În plus, vom avea premii pentru câștigători și premii care vor fi acordate prin intermediul unei tombole. Vom reveni cu detalii, pentru că încă suntem în discuții cu potențialii sponsori.

Traseul va fi marcat în întregime cu garduri de la Jandarmerie și bandă specială. În plus, peste 25 de voluntari vor avea grijă ca micii bicicliști să nu se încurce pe parcursul traseului.

Încălzire înainte de start. Bicicliștii vor avea la dispoziție un specialist în fitness, care îi va ajuta să se încălzească înainte de start.

Video traseu

Taxa de participare. Încrierea copilului la acest concurs este 20 de lei.

Echipament obligatoriu. Toți micuții vor trebui să poarte cască de protecție

Startul se va da sâmbătă, 27 aprilie, la ora 11.30.

Înscrierea se va face prin intermediul unui formular de înscriere. Plata va putea fi făcută la fața locului, în perioada 20-27 aprilie la Fabrica Iepurașilor.

Maratonul-Iepurasilor-urcare
Maratonul Iepurasilor – Urcare

 

 
 
previous next