Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Atelier de Escalada la Panou

escalada-panou-activit

Escalada la Panou

Anul acesta, panoul de escalada este o noutate absoluta. Efortul pentru instalarea lui o sa merite din plin. Conform experientei ‘Vertical Spirit’, ai doua variante de raspuns privind catararea: poti sau nu poti.

„Daca spui din start ca nu poti, iti pui singur bariere. Daca iti oferi sansa de a incerca, vei descoperi noi orizonturi privind potentialul tau. Catararea nu este doar un sport, ci este mai intai o forma de miscare prin intermediul careia poti face mai multe lucruri. Prin catarare vei descoperi o noua dimensiune a potentialului tau si o noua dimensiune a naturii, caci atunci cand te cateri trebuie sa fii in permanenta armonie cu natura si cu tine insuti si sa gasesti acel echilibru care iti permite sa mergi mai departe.”

„Frumusetea acestei activitati consta tocmai in faptul ca este accesibila tuturor si cu totii ne putem regasi in ea, ca intr-o oglinda… In catarare, toti ne confruntam cu teama de esec – Voi fi in stare sa fac asta? Daca o sa cad? Daca nu reusesc sa ajung pana sus? – si invatam sa infruntam propriile temeri, sa capatam incredere in noi si in ceilalti, sa acceptam sau nu provocarile, sa depasim barierele mentale, fizice sau emotionale si sa ne bizuim pe fortele proprii pentru a trece peste limitarile auto-impuse.”

Escalada la panou se face pe bază de 2 IepuRONI. Un iepuRON costă 5 lei.
IMG_5707IMG_5706IMG_5701IMG_5694escalada-panou-011escalada-panou-010escalada-panou-009escalada-panou-008escalada-panou-007escalada-panou-006escalada-panou-005escalada-panou-004escalada-panou-003escalada-panou-002escalada-panou-001Foto Escalada Panou

 

 
 
previous next