Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Calarie in Manej

Geani Iosif & Aurel Dicu

Călărie în Manej

Acest atelier s-a desfasurat doar in perioada 01-05 Aprilie – Saptamana Altfel.

Suntem Geani Iosif și Aurel Dicu, călărim de peste 20 de ani, iar pasiunea pentru cai și echitație s-a transformat în ceea ce astăzi se numește Asociația HorsesLand sau NanaFarm.

Împreună urmărim promovarea echitației ca sport și ca un mod de relaxare, hobby și terapie. Hipoterapia sau terapia prin călărie este accesibila și recomandată tuturor, copii sau adulți.

Dacă vă întrebați “de ce?”, vă vom răspunde că în nicio  altă activitate sportivă nu ai un partener necuvântător pe care trebuie să îl înțelegi și pe care trebuie să-l faci să te înțeleagă.

Cu ajutorul echitației, o nouă perspectivă este oferită copiilor. Lumea va fi explorată de la un alt nivel. După câteva minute de echitație, copiii vor începe să povestească experiența unică prin care au trecut.

Cui se adresează atelierul?

La acest atelier pot participa toți iubitorii de echitație, copii sau adulți. Cu toții se vor  bucura de cursurile noastre într-o atmosferă destinsă și plăcută.

Vârsta minimă este de 4 ani .

Cât costă participarea și cât durează atelierul?

Costul este de 3 IepuRONI, durata este de  aproximativ 10-15 minute.  Un iepuRON costă 5 lei.

Ce implică participarea la atelier?

Atelierul cuprinde cursuri practice și teoretice de echitație.

Ce anume le va capta interesul celor mici?

În primul rând caii… Simpla apariție a cailor și promisiunea că vor face câteva ture călare sunt doar un pas în captarea atenției copiilor. Apoi, poveștile copiilor care deja au trecut prin această experiență vor fi interesant de atrăgătoare și convingătoare, chiar și pentru adulți.

calarie-manej-010calarie-manej-009calarie-manej-008calarie-manej-007calarie-manej-006calarie-manej-005calarie-manej-004calarie-manej-003calarie-manej-002calarie-manej-001Calarie in Manej
 

 
 
previous next