Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Olărit cu Cristian Munteanu

Atelier de Olărit cu Cristian Munteanu

În urma cu doi ani de zile, Cristian Munteanu învăța arta olăritului și a modelajului în lut. Astăzi, îi învață cu succes pe cei mici să facă din olărit nu doar o pasiune, ci o meserie.

Daca îl întrebi cum a pornit totul, răspunsul său uimește. Nu se trage din neam de olari și nici nu a practicat arta olăritului din fașă. I-a fost suficient să aibă în preajmă câteva obiecte fabricate din lut cât să-i stârnească o mare curiozitate.  Acum se declară stăpânit de această pasiune pe care dorește să ne-o împărtășească. La atelierul său copiii vor învăta cum să învârtă roata și cum să dea formă obiectelor.

Cui se adresează atelierul?

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta minimă de 4 ani, cât și adulților doritori să experimenteze.

Cum se face accesul la atelier și cât durează?

Accesul se face pe baza celor 3 IepuRONI și durează 30 de minute. La finalul atelierului, copiii pot pleca acasă cu propriile realizări.

atelier-olarit-copii 014atelier-olarit-copii 013atelier-olarit-copii 010atelier-olarit-copii 009atelier-olarit-copii 008atelier-olarit-copii 006atelier-olarit-copii 005atelier-olarit-copii 004atelier-olarit-copii 003atelier-olarit-copii 002atelier-olarit-copii 001Fotografii Olarit
 

 
 
previous next