Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Odiseea Muzicala cu George Turliu

Odiseea Muzicala

Odiseea Muzicala cu George Turliu

Atelierul se va desfasura in perioada 27 Aprilie-4 Mai 2013.

Cel mai frumos lucru din lume este să le spui povești copiilor. Am început acest atelier acum trei ani cu gândul de a lua-o pe calea zeilor și cum puteam altfel decât cu o poveste de Homer – Odiseea. Anul acesta am început a călători pe urmele lui Perseu și îi aștept în acest demers pe Hercule și alți eroi. Poveștile lor sunt pline de surprize, de tâlcuri și iubire.
Atelierul Odiseea muzicală presupune prezentarea unei povești muzicale pentru copii, o poveste ilustrată SONOR despre întoarcerea lui Ulise acasă.

Copiii au ocazia să cunoască diferite instrumente muzicale tradiționale, mai puțin întâlnite – numeroase instrumente de percuție, saz – un tip de mandolină orientală, psalterium – o harpă în miniatură. Întoarcerea lui Ulise în Itaca reprezintă pretextul unei călătorii muzicale, în care copiii sunt implicați în mod activ  fiind stimulați să dea contur  ambientului sonor al narațiunii cu ajutorul diferitelor instrumente.

Această activitate este o oportunitate de dezvoltare a culturii muzicale, a simțului artistic și a abilităților de comunicare și relaționare a copiilor.

Cine poate participa la atelier?

Practic, toți copiii pot participa.  Chiar și adulții sunt foarte interesați.

Cum se face accesul la atelier și cât durează?

Accesul la atelier se va face pe baza celor 3 IepuRONI și durează 20 de minute.

atelier-odiseea-muzicala-005atelier-odiseea-muzicala-004atelier-odiseea-muzicala-003atelier-odiseea-muzicala-002atelier-odiseea-muzicala-001fabrica iepurasilor 071fabrica iepurasilor 053fabrica iepurasilor 009Fabrica Iepurasilor 07.04.2012 113Fabrica Iepurasilor 07.04.2012 008Odiseea Muzicala
 

 
 
previous next