Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Atelier Micul Gravor

Atelier Micul Gravor

Atelier Micul Gravor

Ne-am propus cu acest atelier, să aducem în lumea copiilor tehnici ale gravurii și ale legătoriei cărților.Cu ajutorul materialelor de specialitate: cerneală tipografică, rulouri, hârtie de imprimat, tușuri colorate, sfori și aracet, vom da naștere cu propriile mâini unei povești ilustrate și legate între două coperți.

Satisfacția copiilor de a crea ceva cu o finalitate, va fi mare. Bucuria și entuziasmul pentru lumea poveștilor îi va propulsa în Atelierul de Gravură, unde vom experimenta varietatea monotipiei.

În cadrul atelierului vom aduce o presă, pentru a spori efectul și înțelegerea gravurii. Sperăm ca cei mici să fie încântați și să le solicităm creativitatea și imaginiația în cadrul acestui atelier.

Activitatea atelierului este variată: pot face monotipie, pot face legătorie într-un anumit stil, hârtie marmorată, sau le pot face pe toate trei, obținând astfel produsul finit: cartea – o poveste ilustrată.

atelier-gravura-001Foto Micul Gravor
 

 
 
previous next