Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Atelier de Margelit

Atelier de Margelit

Atelierul de Mărgelit

Pentru că iubesc copiii, fac ce fac și îmi “gasesc de lucru” printre ei . Rolul meu este unul activ, acela de a aduce atelierele în viaţa copiilor și copiii în atelierele noastre. Mă inspiră zâmbetul copiilor, mă bucură entuziasmul lor, remarc profunzimea cu care iau în serios crearea bijuteriilor și tot ei “îmi încarcă bateriile” ori de cate ori acestea se golesc. La atelierul de manufacturare de bijuterii, copiii pot fi creativi, personalizând stilul bijuteriei preferate.

În ce constă atelierul de mărgelit?

În cadrul atelierului am pregătit pentru copii 2 oportunităţi de a crea:

  • Prima: copilul își alege mărgelele și apoi își poate crea propria bijuterie.
  • A doua: avem pacheţele care conţin elementele unei bijuterii și copilul va trebui doar să asambleze produsul. În ambele cazuri, copiii sunt asistaţi de trainerii noștri care au experienţa lucrului cu cei mici.

Cui se adresează atelierul?

  • copiilor cu vârste cuprinse între 4 – 18 ani, băieţi și fete
  • doamnelor pasionate de frumos, de creaţie, de accesorizarea, de personalizarea și unicitatea ţinutei, de produse handmade

Cum se face accesul la atelier și cât durează?

Accesul la atelier se face pe baza celor 2 IepuRONI. Practic, costă mai puţin decât un film la Mall.
Durata atelierului este de aproximativ 15-20 minute.

Care sunt beneficiile participării la atelier?

Rezultatele atelierelor pe care le organizăm sunt: dezvoltarea creativităţii copilului, a inițiativei și curajului, creșterea stimei de sine prin realizarea unor produse (bijuterii și alte accesorii) handmade de calitate, cu valoare personala adăugată. Poţi dărui copilului tău o experienţă unică.

Participând la un atelier de mărgelit, prin joacă-copilul tău se dezvoltă! Prin joacă și relaxare-copilul tău socializează, iniţiază, creează și devine mai puternic!
La sfârșitul atelierului, copilul va pleca bucuros cu bijuteria, creaţie proprie.
atelier-margelit-010atelier-margelit-008atelier-margelit-007atelier-margelit-005atelier-margelit-004atelier-margelit-003atelier-margelit-002atelier-margelit-001Fotografii Margelit

 

 
 
previous next