Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Atelier de Figurine Colorate

Figurine Colorate

Atelier de Figurine Colorate

Cu toții cunoaștem sclipirea din ochii copiilor în momentul în care trec prin fața unui atelier ad-hoc de pictură. Unii copii au șansa să fie creativi, alții își pot descoperi un talent înnăscut sau pot fi doar momente de recreere și o bună ocazie de a-și face prieteni.

Lăsându-i liberi să își exprime sentimentele și ideile, copiii învață încă de la cele mai mici vârste că pot realiza ceva și singuri. Odată capodopera finisată și expusă la loc de cinste pe raftul din cameră, observă sentimentele de bucurie ale părinților și laudele celor ce privesc aceste bijuterii artistice!

Cui se adresează atelierul?

Atelierul se adresează copiilor cu vârste de peste 3 ani, părinților și chiar bunicilor care vor să evadeze puțin în lumea copilăriei.

Cum se face accesul în atelier și cât durează?

Accesul în atelier se face pe baza celor 3 IepuRONI și durează 20-30 minute. Un IepuRON costă 5 lei.

În ce constă atelierul?

Micuții vor fi inițiați în tainele picturii pe figurinele din ipsos și lemn și află magia amestecului culorilor.
Figurinele sunt diverse, grupate pe categorii: animale sălbatice, animale domestice, personaje de desene animate, precum și modele specifice sărbătorilor pascale.

Copiii vor fi încântați să facă cunoștință cu personajele și animalele lor preferate și să le dea viață prin culoare, făcându-și astfel noi prieteni.
Chiar și adulții sunt deseori uimiți de ceea ce pot realiza cu puțin efort și multă imaginație.

atelier-pictura-figurine-002atelier-pictura-figurine-001pitic-ipsos-coloratleu-ipsos-coloratiepuras-ipsosiepurasi-oua-pasteiepurasi-oua-ipsosiepurasi-oua-coloratcopii-atelier-figurinecocos-ipsos-coloratAtelier Figurine Colorate
 

 
 
previous next