Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Atelier de Brutarie şi Marţipan

Atelier de Brutarie si Martipan

Atelierul de Brutărie şi Marţipan

Sunt Lorena Lazăr şi sunt brutar şef la atelierul de Brutărie şi Marţipan. Încă de la începuturile Fabricii m-am implicat în activităţile cu copiii. Faptul că îi învăţ să lucreze cu ingredientele şi să dea forme felurite aluatului îmi oferă mari satisfacţii. Cel mai mult mă bucură să ştiu că aceşti copii vor pleca acasă cu ceva, fie că vorbim de cele câteva fursecuri consfinţite de eforturile, migala şi implicarea lor nemărginită, de imaginea atelierului sau de sfaturile primite de la noi, îndrumătorii.

În atelierul pe care îl conduc, regulile sunt simple. Înainte să înceapă lucrul în bucătărie, copiii se vor spăla pe mâini şi se vor echipa corespunzător, cu bonete şi şorţuleţe. Ulterior, vor învăţa cum să facă fursecuri dintr-o cocă gata pregătită de noi. Totodată vor descoperi cum să orneze cu piese mici din marţipan un tortuleţ cu blat din morcovi(că doar e Fabrica Iepuraşilor!) îmbrăcat şi el cu o hăinuţă din marţipan alb.

Cui se adresează atelierul?

Atelierul se adresează tuturor copiilor peste trei ani.

Cum se face accesul la atelier şi cât durează?

Accesul se face pe baza celor 4 IepuRONI şi durează aproximativ 30 de minute.

Care sunt beneficiile participării la atelierul de Brutărie şi Marţipan?

Participarea la atelierul de brutărie îi ajută pe copii să descopere lumea colorată a marţipanului.

atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 010atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 009atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 008atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 007atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 006atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 005atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 004atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 003atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 002atelier-brutarie-fabrica-iepurasilor 001Fotografii Atelier Brutarie
 

 
 
previous next