Intrebari frecvente despre atelierele de creatie de la Fabrica Iepurasilor

1) Ne intereseaza oferta de 50 ron pentru 5 ateliere de creatie in grupuri de minim 10 copii, despre care am citit pe site.
Oferta este destinata grupurilor si permite accesul la cinci ateliere dintre care doua sunt la alegere; celelalte care nu sunt la alegere sunt: Educatie Rutiera, Smurd, Pompieri.

2) Daca toate atelierele se desfasoara simultan, cum pot participa copii la mai multe? Se desfasoara simultan, dar continuu, de exemplu, dupa ce expira cele 20 minute de olarit reincepe o noua sedinta de 20 minute de olarit? Si daca acesta este cazul, atelierele se desfoasoara continuu?
Atelierele se desfasoara simultan dar fiecare dureaza 20-30 minute. La fiecare atelier intra simultan 8–10 copii. Dupa terminarea fiecarei activitati copii pleaca la alte ateliere. Atelierele se desfasoara continuu.

3) La orice ora sosim putem, in curs de 3 ore, sa participam la oricare 5 ateliere?
Intr-un interval de 3 ore un copil poate sa intre la 5 activitati. Asta inseamna ca trebuie sa sositi cu minim trei ore inaintea inchiderii.

4) Cei 10 copii din grup trebuie sa participe toti odata la aceleasi ateliere, sau la fata locului se pot imparti intre diferite activitati?
Grupurile mari vor fi impartite in grupuri mai mici, de 8-10 copii. Fiecare mini-grup va avea un insotitor care ii duce de la un atelier la altul.

5) Am rugamintea sa imi spuneti daca ne organizam 10 copii sa venim la atelierele dumneavoastra ar trebui sa venim toti la aceleasi ateliere?
Daca veniti in grup de 10 sau mai multi, sau mai putini, puteti intra la orice ateliere. Toate atelierele sunt sustinute simultan si fiecare dureaza aproximativ 20-30 minute.

6) Este necesara rezervarea pentru un singur copil? Exista riscul sa nu fie locuri in weekend la nici un atelier?
Pentru un singur copil nu este necesara rezervare si avem convingerea ca veti putea intra la diferite ateliere. Fiecare atelier dureaza intre 20-30 minute si permite un numar de 10 copii simultan. Daca un atelier este ocupat veti avea de asteptat cel mult 30 minute.

7) Care sunt preturile per inividual pentru ateliere?
Sunt ateliere unde accesul este gratuit, precum Educatie Rutiera, Pompieri, SMURD…Accesul in alte ateliere este contra-cost si variaza intre trei si patru IepuRONI (un IepuRON costa cinci lei); de exemplu accesul la Brutarie costa patru IepuRONI, la Olarit costa trei Iepuroni.

8) Am vazut ca atelierele sunt pentru copii cu varste intre 4-10 ani. Pot veni cu un copil de 3 ani?
Atelierele sunt destinate copiilor cu varsta intre 4-10 ani. Un copil de patru ani se descurca foarte bine la toate atelierele. Cei mai mici de patru ani vor gasi placere numai la unele dintre ele…de exemplu olarit, brutarie, desene cu nisip sau figurine colorat.

9) Ma intereseaza sa stiu cum imi pot inscrie copilul de 4 ani la ateliereale pe care le organizati in perioada 20 aprilie-4 mai. Am vazut ca majoritatea sunt pentru grupuri. Pot opta si pentru individual?
Bineinteles ca puteti veni fara nici o programare. Programarile sunt necesare exclusiv pentru grupuri si nu pentru individuali. Va asteptam cu drag.