Impresii de la Atelierele Fabricii Iepurasilor 2012

„Sunt fericita, multumită şi extraordinar de încântată că mi-aţi pus la dispoziţie o asemenea lume pe care să le-o pot oferi copiilor mei şi mie totodată. Am venit din vacanţă special pentru acest eveniment unic pentru mine şi copiii mei, astfel încât să avem timp suficient să învăţăm tot. Mulţumesc pe această cale dlui care prezinta Odiseea Muzicală, la care am participat şi eu astăzi şi care a arătat pasiune şi răbdare răspunzând zecilor de întrebări pe care le-a avut fiica mea, dnei de la atelierul de bijuterii, care are atât de multă răbdare şi pasiune, bunicilor de la atelierul de olărit,care au fost atât de calzi, doamnelor profesioniste de la brutărie şi marţipan, doamnei de la atelierul Cusut cu Aţă Roz care a avut răbdare şi nu în ultimul rând doamnei de la atelierul de încondeiat, la care am participat înainte de Paşte şi în urma caruia am încondeiat pentru toata familia ouă atât de frumoase şi speciale. Fiica mea, Ioana, care are 9 ani a spus:” Mami, chiar daca avem mai puţini bani în portofel, tu ţi-ai facut timp pentru mine în fiecare zi…… A meritat din plin. Mergem şi maine!”
Larisa Maria Ilincescu
_________________________________________

„Atelierele sunt multe şi diverse şi copiii sunt încântaţi. Alex a fost azi la atelierul pentru confecţionare jucării de pluş. A făcut o pisicuţa draguţă pe care a pictat-o în continuare şi acasă.
Foarte bine pregătit şi o strategie demenţială…felicitari şi cu siguranţă voi recomanda tuturor mămicilor acest loc ca fiind paradisul copiilor de unde cu siguranţă vor rămâne cu multe amintiri plăcute…felicitări organizatorilor…sunteţi demenţiali!

_________________________________________

„Mă tot gândesc de săptămâna trecută să vă scriu şi nu am reuşit până acum. Voiam să vă felicit pentru ‘Fabrica Iepuraşilor’ şi pentru toate celelalte chestii foarte drăguţe. Am fost cu sora şi nepoţeii mei şi ne-am distrat pe cinste. Mi-ar plăcea să mai vin la astfel de evenimente.”
Alice Cojocaru
_________________________________________

„Nu am avut vreme să scriu, dar scriu acum referitor la ‘Fabrica Iepuraşilor’. Este o idee genială, atelierele sunt o minunăţie şi au mare priză. Copiliţa mea a avut o zi de pomină, şi eu n-am avut ce face şi am răbdat atâtea ore târâtă de la un atelier la altul. Ideea cu SMURD a fost excelentă, şi 112, dar şi oile şi iepuraşii şi găinile-gigant. TOATE atelierele sunt minunate. Deci feedback foarte foarte bun. Sper să mai faceţi, la aceeaşi calitate.”
Consuela Popescu