Escalada la Panou Indoor

Fabrica Iepurasilor 2013

Atelierul SMURD

Accesul la Atelierul SMURD este gratuit

Atelier de Pictura pe Figurine din Ipsos

Copiii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare, facandu-si astfel noi prieteni .

Fabrica Iepurasilor la Hotel Caro

Prima zi: 20 aprilie 2013

Ultima zi: 04 mai 2013

Ora: 09:00am

Fabrica Iepurasilor la Hotel Caro Bucuresti

Fabrica Iepurasilor editia 2013

Hotel Caro organizează în perioada 1-5 Aprilie si 20 Aprilie-4 Mai 2013 al treilea eveniment din seria Fabrica… de această dată cu participarea Iepuraşilor.

Fabrica Iepuraşilor continuă tradiţia lansată de Hotel Caro în 2009 prin Fabrica Spiriduşilor şi propune de această dată copiilor şi adulţilor o călătorie printre mai multe ateliere de creativitate şi aptitudini, cu un pronunţat caracter educativ şi de divertisment.

Copiii au la dispoziţie un număr de 23 ateliere, impartite in ateliere de manufactura, educatie si atractii.

De-a lungul acestei perioade, se vor desfăşura activităţi din zone de preocupări diverse, după cum urmează: brutarie, roata olarului, figurine de colorat, calarie in manej, machete de trenuleţe, desene cu nisip colorat, încondeiere ouă de Paşti, gravura. Durata atelierelor este de 20 – 30 minute, iar în timp ce copiii vor participa la aceste activităţi, adulţii pot savura produse specifice perioadei pascale, în spaţiile special amenajate pentru acest scop.

Programul Fabricii Iepurasilor 2013 va fi urmatorul:

– 01 Aprilie – 05 Aprilie 2013 – Saptamana ALTFEL
– program de la 09:00 – 13:00

– 20 Aprilie – 04 Mai 2013
– program luni – vineri 17:00 – 21:00
– program weekend 09:00 – 18:00

In zilele de 1, 2 si 3 Mai atelierele de manufactura si atractiile vor fi deschise incepand cu ora 13:00 pana la ora 21:00!

Un element de noutate al acestei ediţii a evenimentului este faptul că o parte din produsele realizate de participanţi, ca şi unele accesorii sau instrumente vor putea fi păstrate, ca semn al participării la atelierele respective.

Moneda de lucru în Fabrica Iepuraşilor va fi Iepuronul, care va asigura accesul la jocuri şi activităţi, precum şi achiziţionarea a diferite produse, în incinta fabricii. Rata de schimb este de 1 Iepuron pentru 5lei.

Alături de organizatorul – Hotel Caro – se găsesc pentru această ediţie a Fabricii Iepuraşilor parteneri instituţionali cum sunt: SMURD, Primaria Sector 2, Brigada de Politie Rutiera, Inspectoratul General in Aviatie. Împreună, se vor asigura că toţi vizitatorii Fabricii Iepuraşilor se vor simţi bineveniţi şi îi vor susţine în construirea tradiţiei organizării acestui tip de eveniment unic în Bucureşti.


 

 
 
previous next